Joan Roca i Fontané

Joan Roca i Fontané

(Girona, 1964) Xef. Va començar a treballar amb els seus avis i els seus pares al restaurant tradicional català de la família. Va estudiar a l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona (EHTG), on anys més tard va exercir de professor. Actualment, regenta i dirigeix, amb els seus dos germans, Josep -sommelier- i Jordi -cap de postres-, el seu propi restaurant, El Celler de Can Roca. En la seva cuina crea harmonia amb sabors tradicionals i tècniques modernes, fruit d'una investigació continua que aposta per la innovació i la creativitat.

Veure la ponència: Arxius, creació i excel·lència



Seguiu-nos a:

YouTube

Mapa del web:

» Inici

» Presentació:   Salutació alcalde | Salutació de l'arxiver | Girona 2014 | El comitè científic | El comitè local

» ICA:   Invitació del president | Qué és l'ICA | EURBICA

» Programa

» Ponents

» Comunicacions

» Inscripcions

» Girona

» Patrocinadors

» Contacte

Ajuntament de Girona

© 2024 Ajuntament de Girona | Placeta de l'Institut Vell, 1 - 17004 GIRONA | Tel. 972 221 545 | Contacte

Ajuntament de Girona ICA