Dissabte 14 de novembre de 2015

Minut de silenci per les víctimes dels atemptats de París

La concentració ha tingut lloc avui a les 12 hores a la plaça del Vi i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Girona, regidors del consistori, diputats i d'altres representants institucionals.

Dissabte, a les 12 hores, l'Ajuntament de Girona ha convocat a la plaça del Vi un minut de silenci per expressar el condol per les víctimes dels atemptats de París d'aquesta nit i per expressar la solidaritat amb el poble francès. La concentració, presidida per l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha comptat amb la presència de regidors i regidores del consistori, diputats, i d'altres representants institucionals, així com amb el Secretari segon de la mesa del Parlament de Catalunya, David Pérez, i amb la Cònsol honoraria de França a Girona, Élisabeth Cauchetiez.

Acabat el minut de silenci, l'alcalde de Girona s'ha adreçat als assistents per agrair-los la seva presència i ha remarcat que els fets d'aquesta passada nit a París són "un atemptat contra les idees i contra les persones que a qualsevol lloc del món, no només a l'Europa occidental, lluiten per la convivència i l'entesa". Puigdemont ha afegit que també les "principals víctimes són aquella gent que honestament professen una fa en nom de la qual, de manera injusta i arbitrària, es comenten assassinats".