Trobada institucional entre l'alcalde de Girona i l'alcaldessa de Las Vueltas (El Salvador). Foto: © Ajuntament de Girona

Divendres 18 de setembre de 2015

Trobada institucional entre l'alcalde de Girona i l'alcaldessa de Las Vueltas (El Salvador)

L'alcaldessa de Las Vueltas ha mostrat especial interès en les polítiques de salut, infància, educació i promoció econòmica de l'Ajuntament de Girona.

L'alcaldessa de Las Vueltas (El Salvador), Rosa Càndida Alas de Menjívar, ha visitat aquest matí l'Ajuntament de Girona per reunir-se amb l'alcalde Carles Puigdemont i el tinent d'alcalde i regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso. La reunió, que s'ha celebrat aquest matí al despatx de l'alcaldia gironina, s'emmarca en una ronda de contactes que l'alcaldessa de Las Vueltas realitza aquesta setmana a diferents municipis de l'Estat Espanyol. Fins a data d'avui s'ha reunit amb els consistoris de Bilbao, Lleida, Arrasate (Mondragón) i els propers dies s'entrevistarà amb l'Ajuntament de Sevilla.

La reunió ha servit per intercanviar experiències en l'àmbit de la gestió dels diferents serveis municipals i explorar formes de cooperació directa entre els municipis. L'alcaldessa de Las Vueltas ha mostrat especial interès en les polítiques de salut, infància, educació i promoció econòmica de l'Ajuntament de Girona.