Congrés de Comunitats Musulmanes Africanes. Font: Ajuntament de Girona

Dilluns 17 d'agost de 2015

6è Congrés de Comunitats Musulmanes Africanes

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat del regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso, va inaugurar el congrés

"El futur dels nostres fills a Occident" és el tema escollit per la Federació de Comunitats Musulmanes Africanes de l'Estat Espanyol per al 6è congrés que s'ha celebrat els dies 14, 15 i 16 d'agost al Pavelló de Santa Eugènia de Girona. El congrés ha reunit unes 500 persones de diferents comunicats musulmanes africanes per debatre aspectes com l'educació, el rol dels pares o la comunicació entre pares i fills.



L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat del regidor de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, Eduard Berloso, va donar dissabte al matí la benvinguda als assistents. Puigdemont va remarcar la importància de les conclusions de l'esdeveniment, ja que "el que es proposa aquí és del vostre interès però també ho és pel conjunt de la ciutat" i va recordar el "compromís i la contribució de totes les comunitats amb el progrés del món".