L'alcalde rep el Securitas-Girona Judo com a reconeixement als èxits aconseguits aquesta temporada. Foto: © Ajuntament de Girona

Divendres 3 de juliol de 2015

L'alcalde rep el Securitas-Girona Judo com a reconeixement als èxits aconseguits aquesta temporada

El primer equip ha aconseguit el subcampionat de la lliga estatal de primera divisió

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha rebut aquesta tarda els equips absolut i cadet del Securitas-Girona Judo, que han aconseguit el subcampionat de la lliga estatal de primera divisió i el subcampionat de Catalunya sub-18 aquesta temporada. "La fita aconseguida pel club explica una nova història d'èxit a la ciutat, tal com ha passat en diferents àmbits en les darreres setmanes", ha manifestat l'alcalde, que els ha felicitat per les fites esportives aconseguides. També ha participat a la recepció la regidora d'Educació i Esports, Isabel Muradàs.

La representació del Securitas-Girona Judo ha estat encapçalada per Fèlix Estartús, president del club; Francesc Ferrando i Andreu Garriga, vicepresidents; Antonio Benítez, delegat provincial de Securitas; el director esportiu del club, Jaime Salas; el director tècnic i entrenador, José Salas, i els components dels dos equips: Eduard Xargay, Àlex Salas, Gio Khabuliani, Alberto Arnal, Temo Khachidze i Sergi Salas (absolut), Jordi Villacañas, Pol Bordoy, David Garrido, Artur Xargay i Nika Chakvetadze (cadet), acompanyats per Jordi Acedo, subcampió d'Espanya sub-15.

Durant la recepció, els representants del Securitas-Girona Judo han projectat un vídeo com a resum de la temporada, i han lliurat un judogui a l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, amb el seu nom al darrere i signat per tots els judokes del primer equip.