Jornada Fundació Tr@ms a Girona. Foto: © Ajuntament de Girona

Dimecres 1 de juliol de 2015

Més de mil persones participen a la Jornada Fundació Tr@ms a Girona

Puigdemont participa a la sessió inaugural, que ha comptat amb la presència del responsable de Google Educació per al sud d'Europa.

Estem vivint un canvi de paradigma en la manera en la que ens comuniquem i relacionem. Un canvi que també cal assimilar en el món de l'educació . No tan sols es tracta d'utilitzar les tecnologies com a eines d'aprenentatge sinó canviar la cultura educativa actual per adaptar-la als nous mètodes d'aprenentatge. Aquestes han estat les qüestions que s'han abordat durant la Jornada Fundació Tr@ms, que aquest dimecres ha aplegat més de mil persones al Palau de Congressos de Girona i que han servit també per donar a conèixer algunes experiències docents que ja estan en marxa i que es basen en l'ús de la tecnologia a les aules.

La sessió inaugural ha comptat amb l es paraules de l director de la Fundació Tr@ms Antoni M. Romero, on ha agraït aquest èxit d'assistència i ha remarcat que enguany ja és l'onzena edició i que aquesta jornada té continuació els propers dies amb formació dels professors a les escoles. Després, la Presidenta de la Fundació Carme Planas ha destacat l'èxit que és per les escoles el compartir les experiències educatives, i per últim l'l'Il·lm. Alcalde de Girona Carles Puigdemont, ha recalcat la importància de la formació avui pels ciutadans del futur i que veure l'auditori ple de persones interessades en la innovació a l'aula reflecteix que en un futur els nostres alumnes podran aprofitar molt més i millor la tecnologia que es posa a la disposició del ciutadà.