La samarreta del rècord del món, al Museu d'Història de Girona. Foto: © Ajuntament de Girona

Dijous 21 de maig de 2015

La samarreta del rècord del món, al Museu d'Història de Girona

Un dels equips format per Toti Bes, Adrià Canimas, David Coma i Ignasi Riuró va aconseguir el rècord del món d'una Trailwalker.

Ahir el Club Trail Running Girona va fer un acte per agrair el suport de l'Ajuntament de Girona en el patrocini dels dos equips "Ciutat de Girona" que el 18 d'abril van participar a la Trailwalker (100km) corrent per les Vies Verdes des d'Olot fins a Sant Feliu de Guíxols.

Un dels equips format per Toti Bes, Adrià Canimas, David Coma i Ignasi Riuró va aconseguir el rècord del món d'una Trailwalker (se'n fan una quinzena a l'any en diferents països).

El president del Club Trail Running Girona, Francesc Tobias i els capitans dels dos equips, Toti Bes i Tapi Carreras, van lliurar una samarreta del club a l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, amb la signatura dels corredors i assistents de la Trailwalker i on s'hi podia llegir la inscripció "Trailwalker. Rècord del món: 9h 7min".

Durant l'acte, Toti Bes va anunciar que probablement l'any vinent podrien repetir participació amb l'objectiu de rebaixar el temps i va recordar que gràcies al suport de l'Ajuntament ara Girona forma part del món de les Trailwalker. L'alcalde va mostrar-se agraït per la participació dels corredors i va explicar que farà donació de la samarreta al Museu d'Història perquè quedi catalogada.

A l'acte hi van ser presents una quinzena d'integrants del club, que ja té 98 socis, la regidora d'Esports, Isabel Muradàs, i el vicepresident del Club Esquí Girona, Pere Navarra, com a patrocinador d'un dels equips i pel fet que el Club Trail Running Girona està sota el paraigua del Club Esquí.