Us trobeu a:   Agenda

Agenda

Reestructuració temporal de l'horari del Museu d'Història dels Jueus. Consulteu els horaris de novembre i desembre.
Catalunya i el judaisme

La fascinació per Israel en la política catalana del segle XX

A càrrec de Ferran Sáez Mateu

Dijous 25 d'abril de 2019
Institut d'Estudis Nahmànides

Quarta de les conferències del cicle “Catalunya i el judaisme: identitats compartides, relacions diverses”

Ferran Sáez Mateu (La Granja d'Escarp, Segrià, 1964) és doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professor titular a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull. Ha estat director de l'Institut d'Estudis Polítics Blanquerna i coordinador del programa de doctorat Política, media, societat de la Universitat Ramon Llull, així com professor del programa de doctorat IN3 de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Entre el 1999 i el 2005 es va ocupar de temes relacionats amb la recerca al CETC, i va formar part del consell de redacció d'Idees, revista que posteriorment va dirigir entre 2011 i 2015. Ha estat l'investigador principal (IP) del GRECOM (Grup de Recerca en Comunicació, Opinió Pública i Memòria) de la Universitat Ramon Llull des de 2006 fins a 2017.[cal citació]Col·labora regularment al diari Ara, i també va escriure al diari Avui durant 12 anys, al setmanari El Temps des de 2005 fins a 2017, a La Vanguardia, a Segre, a Elsingulardigital.cat, Catalunya Oberta.cat, a Catalunya Ràdio, a Barcelona Televisió i a altres mitjans de comunicació, i ha format part del consell assessor de diverses revistes de pensament. Entre 2011 i 2015 va ser el director del Centre d'Estudis de Temes Contemporanis (CETC) de la Generalitat de Catalunya.

L’assistència certificada al 80% de les sessions dona dret a mig crèdit acadèmic per a estudiants de la Facultat de Lletres de la UdG.

Activitat gratuïta. Inscripció prèvia.

Foto: nuvol.com. Ho organitzen: Institut d'Estudis Nahmànides (Patronat Call de Girona) i Càtedra Ferrater Mora de Pensament Contemporani (Universitat de Girona). Hi col·laboren: Ajuntament de Girona, Diputació de Girona i Generalitat de Catalunya. Adreça: carrer Sant Llorenç s/n.

Patronat Call de GironaAjuntament de Girona

© 2024 Patronat Call de Girona  |  Contacte  |  Accessibilitat web