girona.cat

Agenda: inscripcions

Formulari d'inscripció

Ompliu el següent formulari per inscriure-us a l'activitat «Dues mirades artístiques sobre els noranta», que es realitzarà el dimecres 06/11/24, 18.30 h. Els camps marcats amb són obligatoris:

Dades personals
Dades de la reserva

Hi ha 40 places disponibles. En podeu reservar fins a 5.

L'activitat començarà amb puntualitat, es recomana venir 10 minuts abans de l'inici per formalitzar la inscripció. Li recordem que aquesta és una activitat gratuïta amb aforament limitat. La conversa entre Roser Oliveras, Montserrat Costa i Eudald Camps es farà a la sala Ermessenda del Museu d'Història de Girona, amb accés per la pcta. de l'Institut Vell, 1. (Espai lateral de la sala d'exposicions). En cas de no poder assistir finalment, si cal anul·lar la inscripció, si us plau, li demanem que ens ho comuniqui per e-mail a museuhistoria@ajgirona.cat o bé trucant al 972 222 229, per tal de poder alliberar la plaça i que en pugui fer ús alguna persona que estigui en llista d'espera. Moltes gràcies per la seva col·laboració i confiança.

Tractament de dades personals

Cliqueu aquí per informar-vos sobre com es tractaran les vostres dades personals.

Informació de l'activitat

Esteu fent inscripció a aquesta activitat:

Dues mirades artístiques sobre els noranta

Amb Roser Oliveras i Montserrat Costa, moderat per Eudald Camps

Tipus:Debat
Data:Dimecres 06/11/24, 18.30 h
Lloc:Museu d'Història de Girona (Sala d'Exposicions)
Preu:Gratuït

A cura de: Roser Oliveras i Monserrat Costa. Modera: Eudald Camps. Ho organitzen: Bòlit Centre c'Art Contemporani i Museu d'Història de Girona. Ajuntament de Girona. Hi col·laboren: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Activitat a l'entorn de l'exposició "Infralocus. Els 90 a Girona, una dècada de 20 anys"

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte