girona.cat

Dues mirades artístiques sobre els noranta

Amb Roser Oliveras i Montserrat Costa, moderat per Eudald Camps

Infralocus. Els 90 a Girona, una dècada de 20 anys
Tipus:Debat
Data:
Dimecres 06/11/24, 18.30 h

Lloc:Museu d'Història de Girona (Sala d'Exposicions)
Preu:Gratuït
Durada:90 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Roser Oliveras i Montserrat Costa són dues artistes extraordinàries (i, com tantes altres dones, insuficientment visibilitzades) que, des de llocs diferents, han actualitzat el llenguatge pictòric a casa nostra. Conversarem amb elles sobre les dificultats de treballar en un context com el gironí i sobre l’efervescència creativa de la dècada dels noranta.

L'exposició [Infralocus: els 90 a Girona, una dècada de 20 anys] versa sobre la riquesa artística i cultural dels noranta a la ciutat de Girona, on art i vida, oci i activisme, es confonien en un substrat cultural heterogeni. la mostra tindrà lloc als tres espais del Bòlit (Bòlit_PouRodó, Bòlit_LaRambla i Bòlit_StNicolau) i a la sala d’exposicions del Museu d’Història de Girona.

A cura de: Roser Oliveras i Monserrat Costa. Modera: Eudald Camps. Ho organitzen: Bòlit Centre c'Art Contemporani i Museu d'Història de Girona. Ajuntament de Girona. Hi col·laboren: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Activitat a l'entorn de l'exposició "Infralocus. Els 90 a Girona, una dècada de 20 anys"

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web