girona.cat

Mercat d'intercanvi i fira de 2a ma infantil a Fontajau

Tipus:Fira
Data:
Dissabte 16/11/24, 10 h

Lloc:Pavelló Municipal Girona-Fontajau
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Mercat d'intercanvi i segona ma per a que les famílies podeu oferir tot allò que els vostres infants i joves ja no utilitzen o venir a comprar el que necessiteu, serà un espai per trobar gangues amb la finalitat de Reduir, reciclar i reutilitzar; però alhora passar una bona estona en família amb un munt d'activitats complementàries que us oferirem a la Tamborinada dels drets dels infants de Girona.

Activitats: de les 11 a les 13 h Jocs gegants, a les 11 cercavila amb capgrossos de l'Esquerra del Ter i rua amb els Tabalers del Pollo Prat , a les 12.15 h animació infantil amb Ballalacanalla a càrrec del grup d’animació Capicua, de les 13 a les 16 h andròmines amb els Recicloperats amb material reciclat a càrrec de la companyia Katakrak i a les 16 h animació infantil amb Folkids a càrrec de Pep López, per acabar amb el correfoc de la colla de diables infantil de Bellvitge. I durant la jornada, taller de decoració de Nadal per a nens i nenes per part de l'Afa de Domeny.
Hi haurà servei de bar.
Vine a fer possible tenir i fer un Nadal amb consciència.

Cada paradista ha de portar les seves taules i cadires, com a màxim es poden portar 2 taules per inscripció. Hi ha l'opció de fer parada de 10 a 14 h o de les 10 a les 16 h. Heu d'especificar quin torn voleu fer a l'apartat Observacions de la inscripció.
En cas de pluja es farà el dissabte 23 de novembre.


Ho organitza: Pissarra del Ter. Hi col·labora: Fundació la Roda, Salsa Jove i Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web