girona.cat

Āpat del Gran Dinar d'aprofitament dels aliments

Per venir a dinar cal portar plat, got i coberts

Gran Dinar d'aprofitament dels Aliments
Tipus:Acte popular
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaįa de Salvador Espriu
Preu:Gratuīt
Durada:180 minuts

El Gran Dinar d’Aprofitament, és un āpat gratuīt per a les persones assistents, a partir d’aliments recuperats i en perfecte estat pel consum. Al llarg del dia en el mateix acte també s’oferirā la donaciķ de fruites i verdures espigolades del camp.
El dinar serā liderat per un equip de cuiners de Girona amb 100 persones voluntāries que participaran en la preparaciķ, la cocciķ i el repartiment del dinar i la colˇlaboraciķ d’altres cuiners, persones i entitats molt involucrades en la lluita contra el malbaratament alimentari.
Comptarem amb 3 cuiners de Girona liderant la cuina i aportant idees i trucs deliciosos: en Lluc Quintana del restaurant Can Xapes, la Susanna de Menjar Casolā i la Carme Picas del Ginjoler!!!
L'objectiu d'aquest āpat és conscienciar vers el malbaratament alimentari: Els estudis (FAO, WWF-UK) ens diuen que entre el 33% i el 40% dels aliments que es produeixen per a consum humā, es perden en la transiciķ del camp al plat!!!
Aquesta activitat forma part de la Campanya Aprofitament els aliments.
Per saber-ne més o per a fer-te persona voluntāria, clica a "Més informaciķ".

Ho organitza: Ajuntament de Girona i Generalitat de Catalunya. Hi colˇlaboren: el Banc dels Aliments de Girona i la Plataforma Aprofitem els Aliments juntament amb Girona Excelˇlent i la Cātedra de Gastronomia, Cultura i Turisme de Calonge

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web