girona.cat

Els Pastorets de Girona

Fundació Esplai Girona – Mare de Déu del Mont

Àmbit:Arts escèniques
Tipus:Espectacle
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Teatre Municipal
Preu:13 I 8 €
Durada:120 minuts

Després d'un any sense els Pastorets a la ciutat de Girona, aquest any tornen amb una proposta renovada i emocionant.

Els nous Pastorets mantindran el seu esperit familiar i musical, però arriben amb un format diferent, inclusiu i innovador. Una combinació magistral d'humor, música, modernitat i tradició donarà vida a la fascinant història del naixement de Jesús, amb un toc molt especial que posarà en relleu els personatges típics de la nostra estimada cultura catalana.

Amb una posada en escena repleta de sorpreses i emoció, l'obra ens portarà a viure les aventures i desventures dels protagonistes mentre superen diferents obstacles. A través d'aquesta experiència teatral, el públic podrà connectar amb el passat i el present de manera única.

Així doncs, prepareu-vos per gaudir d'uns Pastorets renovats, que ens transportaran en un viatge inoblidable que ens connectarà amb les nostres arrels i alhora ens sorprendrà amb la frescor i creativitat del moment actual.

Us convidem a compartir aquesta meravellosa experiència teatral plena d'emocions i significat, que no deixarà a ningú indiferent. Us esperem al Teatre Municipal per celebrar aquesta festa de la tradició i la cultura amb una nova perspectiva que us enamorarà.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web