girona.cat

Girona bombardejada

Amb David García Algilaga

Veus silenciades víctimes de la repressió
Tipus:Itinerari
Data:
Dimecres 07/08/24, 18 h

Lloc:Museu d'Història de Girona
Preu:De 2,10 € a 4,20 €
Durada:90 minuts
Club:50% de descompte amb la targeta Girona Cultura
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Durant els tres anys de la Guerra Civil espanyola es van projectar i construir diversos refugis i altres elements de defensa passiva que utilitzava la ciutadania per protegir-se de l'amenaça dels bombardejos aeris indiscriminats sobre la població.

Aquesta és una ruta pels refugis, barricades i trinxeres repartits pel subsòl gironí, que es complementa amb els relats de memòria de les persones que hi van estar refugiades.

L'itinerari comença al Museu d'Història de Girona i acaba amb la visita a l'interior del refugi antiaeri del jardí de la Infància.

Realització: David García Algilaga. Ho organitzen: Museu d'Història de Girona. Ajuntament de Girona. Hi col·laboren: Diputació de Girona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Punt d'inici: Museu d'Història de Girona i recorregut exterior que acabarà al refugi antiaeri del jardí de la Infància. Aforament: limitat, és necessària reserva prèvia. El preu inclou: l'entrada gratuïta al Museu d'Història de Girona

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web