girona.cat

El guió, el guió i el guió

Taula rodona sobre la creació de guions cinematogràfics

Tipus:Xerrada
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:El Modern. Centre Audiovisual i Digital
Preu:Gratuït
Durada:90 minuts
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Alfred Hitchcock solia dir: "per fer una gran pel·lícula necessites tres coses: el guió, el guió i el guió". En aquesta taula rodona, cinc guionistes residents a Faberllull Olot amb motiu de la segona Residència de guions de l'Acadèmia del Cinema Català explicaran i compartiran el seu procés creatiu amb el públic.

Els guionistes participants seran: Alba Cros, codirectora de Les amigues de l'Àgata i del documental Alteritats. Elena Molina, el seu segon llargmetratge documental, Remember my name, va guanyar la Biznaga de Plata Premi del Públic al Festival de Màlaga el 2023. Joan Marc Voces, seleccionat al Serielizados Kick per la sèrie d'animació: Muntar un pollastre. Àngel Tolosa, ha realitzat dues peces curtes: Quan les mares dormen i Una casa de silencio, ambdues en estat de postproducció i Laura Ferrés, el seu primer llargmetratge, La imatge permanent, es va presentar a la Secció Oficial del Festival de Locarno.

Ho organitza: El Modern. Centre Audiovisual i Digital, Residència de guions de l'Acadèmia del Cinema Català, Faberllull Olot i Institut Ramon Llull

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web