girona.cat

Fem un capgròs: personatge o bèstia?

A càrrec d’Emmascarades

Segona Residència
Tipus:Joc
Data:
15/07/24 – 17/07/24
Lloc:Plaça de la Llibertat (Salt)
Preu:Gratuït

'Fem un capgròs: personatge o bèstia?' del col·lectiu Emmascarades és un projecte d'art comunitari que té com a objectiu la creació d’una nova imatgeria festiva de màscares gegants i capgrossos. La proposta artística consisteix a recuperar l’espai públic, estrènyer els llaços comunitaris i fomentar la participació activa de la mainada en la cultura i les festivitats com a eina de cohesió i, alhora, recuperar el potencial dels relats d’un territori per mitjà de noves narratives i personatges que representin la realitat social actual. Finalment, es donarà vida i moviment a la imatgeria creada en una cercavila a la plaça.

Carla Trepat és artista i està especialitzada en teatre i arts escèniques, educació emocional i autoestima. És autora de tres àlbums il·lustrats i actualment resideix a Girona. Leire Rosa Oyarzabal és artista visual, infermera i terapeuta. Apassionada de l'art pel seu particular potencial com a vehicle d'autoconeixement i enriquiment en l’àmbit personal, i la seva força de cohesió comunitària i social.

Segona residència és un projecte de lleure artístic i participatiu coproduït per l'Associació Cultural La Volta, el Centre Cultural Les Bernardes i el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web