girona.cat

Un tòtem per al barri

A càrrec de Pep Walls

Segona Residència
Tipus:Joc
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça d’Empúries
Preu:Gratuït

El projecte 'Un tòtem per al barri' de Pep Walls és una activitat participativa basada en el joc i la creativitat que té com a objectiu explorar la identitat, tant individual com col·lectiva. Per mitjà d’una sèrie de dinàmiques artístiques centrades en la construcció d’escultures de cartró, la mainada participant pintarà diferents tòtems inspirats en animals espirituals com a símbols de les seves emocions, interessos i desitjos. En paral·lel, es pintarà un mural col·laboratiu per adaptar els tòtems del cartró a la paret, en una composició que serà el testimoni permanent de l’experiència col·lectiva de reflexió i creació entorn de la identitat.

Pep Walls és el pseudònim artístic de Josep Herrera, un artista autònom especialitzat en art mural, que treballa en diferents encàrrecs i projectes. Graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha ampliat els seus estudis a l’Acadèmia de Belles Arts de Praga i a La Llotja. Escola d’Art i Disseny de Barcelona i ha adquirit coneixements en altres disciplines com ara el gravat artístic, la ceràmica i la il·lustració. Principalment, la seva pràctica artística se centra en projectes artístics col·lectius que exploren els vincles entre la comunitat des d’una perspectiva educativa i amb un fort compromís social.

Segona residència és un projecte de lleure artístic i participatiu coproduït per l'Associació Cultural La Volta, el Centre Cultural Les Bernardes i el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web