girona.cat

Refugi

A càrrec d’Eurisca

Segona Residència
Tipus:Joc
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Plaça de Santa Eugènia
Preu:Gratuït

Per mitjà de l’art i el joc, el projecte 'Refugi' del col·lectiu Eurisca convida a reflexionar sobre la importància de l’espai que habitem i on ens desenvolupem. Aquest taller de creació lliure busca que la mainada entengui el significat d’habitar i el valor de crear espais de refugi com a dret fonamental i necessitat bàsica de les persones. L’objectiu consisteix a despertar la curiositat, la creativitat i el desig d’aprendre com a força impulsora per explorar el món que ens envolta, formular-nos preguntes i buscar respostes. La pràctica artística de creació d’un espai de refugi està dissenyada a partir d’elements senzills i interdisciplinaris en què es combina arquitectura, disseny, ciència i pedagogia.

Eurisca és un col·lectiu format per Ángeles Infante (arquitecta i artista visual) i Ernesto Banderas (dissenyador gràfic i artista visual) especialitzat en el disseny d’instal·lacions interactives i educatives al servei de la comunicació amb la mainada i amb la finalitat de convertir conceptes en experiències úniques. Les seves instal·lacions han estat exhibides a la Xina, Tailàndia, Vietnam, Xile, entre altres països.

Segona residència és un projecte de lleure artístic i participatiu coproduït per l'Associació Cultural La Volta, el Centre Cultural Les Bernardes i el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web