girona.cat

Cinefòrum d'Educació

Projecció de Hidden Figures (Valors ocults) de Theodore Melfi

Tipus:Cinefòrum
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Cinema Truffaut
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

És una activitat pensada per a famílies, docents, joves, estudiants, professionals i ciutadania interessada en l’educació.

La sessió estarà emmarcada dins del tema "Acompanyem-nos en la diversitat" i inclourà la projecció de Hidden Figures (Valors ocults) de Theodore Melfi (Estats Units, 2016) 127 minuts. VOSE

Narra la història mai explicada de tres brillants dones científiques afroamericanes, Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan i Mary Jackson, que van treballar a l'agència espacial NASA al començament dels anys seixanta (en plena carrera espacial, i així mateix a la meitat de la lluita pels drets civils dels negres nord-americans) a l'ambiciós projecte de posar en òrbita l'astronauta John Glenn.

El debat anirà a càrrec de: Guiomar Rovira Sancho, professora agregada del Departament de Dret Públic de la Universitat de Girona i Adama Boiro, membre de l’associació Espai Antiracista Salt-Girona. Ho organitza: Consell Municipal d’Educació,. Hi col·labora: Cinema Truffaut i Museu del Cinema.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web