girona.cat

Virgínia García del Pino parla sobre "Comizi di amore" (1965), de Pier Paolo Pasolini

Filosofia i cinema
Tipus:Conferència
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Virginia García del Pino parlarà d'un tema tant universal com és l'amor, relacionant el film de Pasolini "Comizi di amore" (1965) amb la pel·lícula de la cineasta "La estafa del amor"

Virginia García del Pino (Barcelona, 1966) és directora, muntadora i artista audiovisual. El seu primer llargmetratge va ser "El jurado" (2012), amb el qual va participar a la secció oficial de FID Marsella. El seu documental "La décima carta" (2015) es va estrenar al Festival de San Sebastián i va ser nominat als Forqué. Al 2018 va rebre el premi al millor curtmetratge al Festival de Màlaga. El seu tercer llargmetratge, "La estafa del amor", es va estrenar a la passada edició de SEMINCI, i va rebre el Premi jurat jove al festival Los trabajos y las noches. Els festivals Porto Post Doc, Cineuropa, La Alternativa i Márgenes han posat el focus sobre la seva obra, i les seves videocreacions han estat exposades MACBA, MNCARS, IVAM, CCCB i Tate Gallery, entre d'altres.

A càrrec de: Virgínia García del Pino. Presenta: Imma Merino. Ho coordina: Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona. Ho organitzen: Casa de Cultura de Girona i Escola Municipal d'Humanitats de Girona. Fotografia: Lolo Vasco

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web