girona.cat

Atles, mapa de mapes

Tipus:Inauguració
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Bòlit_PouRodó
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Per a qui fa l’experiència vital d’un recorregut, un mapa és molt més que una impressió gràfica amb imatges i topònims: és un punt de partida.

De tornada del bosc, del tros o del viatge, els nostres mapes expandits són cançons, paraules, dibuixos, gestos, traces a terra, mans que assenyalen les estrelles, llibretes plenes de notes. Mapes que s’assemblen més a un cos viu que a un plànol.

“Atles, Mapa de Mapes” és una temptativa de portar al Bòlit_PouRodó les imatges, els textos, els gestos i els sons de l’incert camí cap a l’escola. Del camí de cada estudiant i del mapa que traça en desplaçar-se diàriament o de la traça que deixa cada desplaçament.

Aquesta exposició aplega els resultats dels projectes que Nirvana Jiménez, Paula Grande i Última Vèrtebra han dut a terme als instituts Carles Rahola (Girona), Santiago Sobrequés (Girona) i Josep Brugulat (Banyoles). Amb el comissariat de Clara Garí.

En col·laboració amb els instituts Carles Rahola (Girona), Santiago Sobrequés (Girona) i Josep Brugulat (Banyoles).

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web