girona.cat

Concert Chaman Rumbero

CICLE MMM’AGRADA MOLT LA MÚSICA GIRONA
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

El cicle Mmm’agrada molt la música a Girona acaba la seva 5a temporada com la va començar, a ritme de Rumba! Una temporada espectacular que ha viscut una nova embranzida amb la dinamització de Mifas,
El cicle tindrà la festa final que es mereix, amb en Chaman Rumbero! Educador social i artista, en Gerard Canyigeral no es un rumbero qualsevol. Rasca melodies, rasca ritmes i harmonies, i ens rasca la cuirassa per fer-nos arribar tot allò inefable que pot fer arribar l’art, amb temes propis i versions que de ben seguir ens faran cantar, ballar i gaudir. Cadascú a la seva manera.
En Chaman, rumbero català, ha caminat molt, ex-cantant de la Troup, baixista de Fina (@Finamusicoficial), col·laborador amb la Cabra (@Unai parrapatam a xarxes) i d’altres. Des del seu llarg, i continu viatge, entra en escena sorprenent amb algunes lletres recuperades d’antigues aventures, de noves i reinterpretacions molt pròpies de KikoVeneno, Delinqüentes, Gipsy Kings o el Gran Peret.
Un espai preparat per acollir tota la diversitat especialment a persones amb una discapacitat diagnosticada o no. Un espai d’acollida en un entorn adaptat que cerca l’accessibilitat universal, la inclusió i la participació portant la creació i el talent territori gironí als barris. A més, el cicle, dinamitzat per Mifas té disponible un servei d’acompanyament a persones amb necessitat de suport per garantir el seu dret a l’accés a la cultura. El micro obert, que en cada concert crida a la participació, serà iniciat per alumnes de l’escola de Música de Sant Gregori de Girona.

Ho organitza: Mifas i Mmm'agrada molt la música. Hi col·labora: Centre Cívic Ter

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web