girona.cat

Concert noves creadores

CICLE MMM’AGRADA MOLT LA MÚSICA GIRONA
Tipus:Concert
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cívic Ter
Preu:Taquilla inversa
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

Amb l’èxit que la iniciativa va tenir l’any passat, ja anunciàvem que el concert de noves creadores havia arribat al cicle Mmm’agrada per quedar-se. El cicle fa 5 temporades que és espai per a tothom, amb la voluntat d’arribar a tots els públics per oferir-los propostes de persones creadores del territori, les joves també, que hi tenen el seu moment especial.

Així el proper dissabte 11 de febrer a les 18.30 h gaudirem de 8 propostes artístiques d’adolescents i joves d’entre 12 i 20 anys, de diferents gèneres amb la única premisa que aquestes composicions siguin pròpies. La música, i/o la lletra, i fins i tot alguna coreografia. Les artistes confirmades son Emma Sayer, (www.emmasayer.com), Valentia Perroni, Mariona (de només 12 anys), de la part més pop i folc, i de les músiques urbanes Macro, Suppa, el Chope, JaggyFlakko, KizOO i Leclasse. Noves propostes musicals carregades de l’energia del jovent del territori que marca noves trajectòries per a les carreres artístiques ompliran el CC Ter, afanyeu-vos a reservar les entrades gratuïtes que ja sabem que s’esgoten. I recordeu que aquest espai dinamitzat per Grup Mifas està dissenyat per acollir tota la diversitat, especialment adaptat per persones amb alguna discapacitat diagnosticada i promou la participació!

Hi ha un servei d’acompanyament per persones amb necessitat de suports a les activitats de la vida diària + info a www.mifas.cat


Ho organitza: Cicle Mmm'agrada molt la música

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web