girona.cat

Preludis

Pep Camps

Tipus:Inauguració
Data:
Acte ja realitzat
Lloc:Centre Cultural La Mercè
Preu:Gratuït

Enguany es compleixen 60 anys del naixement del pintor gironí Pep Camps i per celebrar-ho, la seva ciutat natal li dedica una àmplia retrospectiva entre quatre espais: la Casa de Cultura, la Fundació Fita, el Centre Cultural La Mercè i la Casa Masó.

"Preludis" mostra una sèrie d'obres on s'aprecia la influència dels viatges realitzats per Pep Camps. Aquestes anades i vingudes li han servit per anar formant un pòsit vital i per anar edificant la seva singularitat artística, allò que el fa diferent d'altres creadors. Per poder ser considerat un artista, a banda d'una tècnica que et permeti transmetre allò que vols comunicar, també cal tenir coses a dir. Per això és tan important aquesta motxilla de vivències personals, ja que li ha permès créixer com a ésser humà, al mateix temps que ens mostra, gairebé de manera estratigràfica, el camí recorregut fins assolir allò que anomenem un estil propi a l'hora d'expressar-se artísticament.

Artista: Pep Camps. Coordinació: Toni Alvarez de Arana. Ho organitza: Escola Municipal d'Art de Girona. Hi col·laboren: Museu d'Art de Girona i Diputació de Girona. Foto: Per Camps, Autorretrat, 1985

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web