girona.cat

Aula Oberta: Conferència/concert: L. v. Beethoven

Sonates per a violí i piano núm. 7 i 9, Kreutzer

Aula oberta d'Audició musical. XXVI edició
Tipus:Audició comentada
Data:
Dissabte 19/10/24, 10.30 h

Lloc:Auditori de Girona
Preu:Gratuït
Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Per inscriure-us-hi, si us plau cliqueu sobre la data que us interessi o sobre la icona .

En el marc de l'Aula Oberta, es farà una conferència/concert que tindrà lloc a l'Auditori de Girona. El concert serà a càrrec de Marc Piqué i Alberto Reguera a la 2a part.

Aula Oberta
Explicant la música volem ajudar a entrar-hi, a viure-la amb la intensitat amb la qual va ser creada. L’Aula Oberta ens proposa una aproximació vivencial a grans obres, perquè lluny de considerar-les inaccessibles les puguem sentir com plenament vitals i properes.

L'activitat, promoguda per l'Escola Municipal de Música de Girona, es dirigeix a qualsevol persona que tingui interès per la música clàssica i els aspectes humanístics que l'envolten. El cicle consta de diverses sessions durant les quals s'escoltaran i es comentaran una sèrie d'obres. Les sessions són impartides per en Rafael Esteve Alemany, que va crear el projecte de l'Aula Oberta de l'Escola Municipal de Música de Girona l'any 1998.

El contingut d’aquest curs es reparteix en tres trimestres, amb temàtiques específiques. La majoria de sessions es duen a terme a La Marfà, i algunes a l’Auditori en dates prèvies als seus concerts. Es poden fer inscripcions a sessions soltes o al curs sencer.

Ho organitza: Organisme Autònom d’Educació Musical de Girona (OALEMG). Horari: de 10.30 a 13.30 h.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web