Tipus: | Taller |
Data: | Acte ja realitzat |
Lloc: | Aula virtual |
Saps que la cuina està plena de ciència?
En el taller explicarem alguns dels fenòmens científics que es produeixen quan cuinem i, amb productes que trobarem a la cuina de casa, farem experiments sorprenents i espectaculars de biologia, química i física. També coneixerem a la bioquímica Mariana Koppmann, especialista i divulgadora de la Ciència en la gastronomia.
Un cop confirmada la plaça, s’enviarà un llistat amb el material que es necessita per fer el taller. Tots són elements que tenim per casa.
El taller anirà a càrrec d' ENGINY-era, entitat sense ànim de lucre que té com a objectius: el foment del talent, la promoció de la coeducació i la divulgació de les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art & Arquitectura i Matemàtiques) trencant amb els estereotips de gènere i altres discriminacions.
Ho organitza: Àrea de Promoció Econòmica. Servei Municipal d'Ocupació. Horari: de 18:00 a 18:45h
© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web