Array ( [FILENOM] => 2/0/20230619_primera-reunio-nou-equip-govern_3.jpg [FILEMIDA] => 0,21 Mb [EXTENSIO] => jpg [NOM] => [FOTOMINI] => 0 [FOTO] => 0 ) Primera reunió de treball del nou equip de govern de l’Ajuntament de Girona | Portal de transparència | Ajuntament de Girona
Inici Participació Notícies dels grups municipals i del portal de transparència

Primera reunió de treball del nou equip de govern de l’Ajuntament de Girona

La trobada ha tingut lloc aquesta tarda a la Sala de Junta de Govern Local del consistori.

dilluns 19 de juny de 2023

L’alcalde de Girona, Lluc Salellas Vilar, ha presidit aquesta tarda la primera reunió de treball del nou equip de govern de l’Ajuntament de la ciutat. Es tracta de la primera trobada oficial dels regidors i regidores després que dissabte passat, dia 17 de juny, tingués lloc el Ple de constitució del nou consistori gironí i la investidura del nou alcalde.

La sessió, que ha tingut lloc a la Sala de Junta de Govern Local del consistori, ha reunit els disset regidors i regidores que formaran part del govern de la ciutat durant el mandat 2023-2027. A més de Lluc Salellas, hi han participat Gemma Geis, Quim Ayats, Cristina Andreu, Amy Sabaly, Sergi Font, Queralt Vila, Sergi Cot, Gemma Martínez, Sílvia Aliu, Xavier Aldeguer, Núria Riquelme, Lluís Martí, M. Àngels Planas, Sílvia Bosch, Raquel Robert i Àdam Bertran.