girona.cat

Maria Hein + The Tyets + Figa Flawas + Mama Dousha

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concert
Data:
Dissabte 02/11/24, 22.30 h

Lloc:La Copa
Preu:Gratuït

Maria Hein és la nova aposta de Primavera Labels en col·laboració amb Pértiga Music. Després d'una fulgurant carrera de només tres anys, l'hem escoltat cantant amb Mushkaa, Julieta, Rita Payés o Socunbohemio, barrejant tradició (folk mallorquí) amb avantguarda electrònica. El seu talent és infinit i aquesta versió d'ALENAR n'és una nova mostra.

Els Tyets, també coneguts com els tiets, són Oriol de Ramon i Xavier Coca. Lluny de detenir la seva activitat després d'un 2023 frenètic, el 2024 seguiran oferint nova gira amb "Tornem a casa Tour", nova música i un nou directe reformulat al 100% en el qual l'energia i les ganes de viure i celebrar la vida seguiran sent els ingredients principals.

Figa Flawas són la revolució de la nova generació de música pop catalana. El seu so fresquíssim i un directe hipnòtic i singular, han enamorat a tothom.

Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis, s'ha consolidat en poc temps com un dels artistes de nova generació amb més talent i projecció.

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web