girona.cat

Rise Up + Nöia + Rudymentari + Deskarats

Aniversari 25 anys Fires Populars

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concert
Data:
Dissabte 26/10/24, 17.30 h

Lloc:Plaça de l'U d'Octubre de 2017
Preu:Gratuït

Enguany, per commemorar els 25 anys de trajectòria de Fires Populars, les diverses entitats que actualment en formem part, organitzem conjuntament un concert per celebrar tots aquests anys de programació populars, alternativa i reivindicativa durant les Fires de Girona.

A la plaça 1 d’Octubre tindrem una nit d’explosió musical i bones vibracions. Els companys de Rise Up encetaran la nit amb el seu característic reggae, oferint ritmes plens de vida per escalfar l'ambient. Tot seguit, Nöia, directament des de Sant Feliu de Guíxols, portarà el seu potent punk rock amb tornades inoblidables i una base rítmica contundent, fidel a l'energia dels seus directes, encendrà l'escenari amb lletres sense filtres i guitarres melòdiques.

A continuació, actuarà Rudymentari, un projecte amb arrels a Menorca i Barcelona que combina música jamaicana, com el Roots i el Rocksteady, amb un fort missatge de crítica social. Amb lletres contra el sistema capitalista i que promouen l'autogestió i l'ajuda mútua, oferiran un directe ple de ritmes contagiosos i reivindicació social, tot impregnat de la cultura RudeBoy i Sound System.

Finalment, Deskarats tancarà la vetllada amb una explosió d’ska, celebrant també els seus 25 anys de trajectòria. La banda, nascuda a Amer, és una de les més destacades de l'escena ska als Països Catalans, amb més de 500 concerts i gires per Europa i la Xina. Fidels als ideals de llibertat i justícia, Deskarats oferiran una actuació carregada de rebel·lia i diversió, presentant el seu nou senzill i recordant temes icònics com el Príncep de Pallumba.

17.30 h Punxada amb Rise Up
18.45 h Nöia
20 h Rudymentari
22.15 h Deskarats

Horari: de 17.30 a 00 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web