girona.cat

Sound Narcís

Moa Anbessa (amb Buriman, Prince David i IMO), Matah i Rise Up! Sound System

Fires de Sant Narcís
Tipus:Concert
Data:
Dissabte 02/11/24, 16 h

Lloc:Jardins de les Pedreres
Preu:Gratuït

Arriba una de les millors festes de l'any pels fanàtics del Reggae! Des de fa 11 anys Rise Up!, l'associació de Reggae de Girona, ofereix aquesta jornada per gaudir dels ritmes jamaicans durant la festa major, en el marc de les Fires Populars. Com no podria ser d'altra manera, el centre de la festa serà el sound system, el sistema de so artesanal per on sonaran les freqüències més baixes.

Acompanyant aquests sons, aquest any podrem gaudir del col·lectiu Moa Anbessa, veterans productors i cantants des de Venècia consolidats des de fa anys a l’escena europea que ens portaran una sessió carregada del roots més energètic. A part, també comptarem amb la Matah, directament des de Panchita Records, la veu més potent de Barcelona. Caldrà estar atent, però, pot ser que hi hagi sorpreses d’última hora i estiguem acompanyants per més artistes!

El Sound Narcís s'ha convertit en una data assenyalada per tots els amants del Reggae i l'escena sound system catalana, i després del gran èxit de l’última edició, se seguirà fent als Jardins de les Pedreres o, també anomenats, Jardins fora Muralla.
N'estem segurs que la Plaça es tornarà a omplir de gom a gom i que tornarem a ballar fins que tremoli la Catedral.

Horari: de 16 a 1 h

© Ajuntament de Girona | Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA - 972 419 010| Contacte | Mapa del web